belotero-hero_0_0_1

Pssst …mikä on
Beloteron® salaisuus?

Haluatko näyttää nuoremmalta, mutta et siltä, että kasvojasi on käsitelty?  Belotero® -tuotteet voivat olla salaisuutesi raikkaan, nuorekkaan ulkonäön palauttamiseksi.

Luonnollisen näköiset tulokset

Belotero® -tuotteet ovat hyaluronihappoa sisältäviä täyteaineita, jotka on eritysesti suunniteltu sulautumaan ihoon ja häivyttämään ryppyjä ja juonteita.  The result is an even, subtle enhancement to the natural contours of your face. Tuloksena on luonnollisten kasvonpiirteiden hienovarainen kohottaminen.

belotero_1_0_1
BEL_Website_Indication_Images_013

Vaadi parasta laatua – ihosi ansaitsee sen

The Belotero® -tuotteet ovat hyaluronihappoa sisältäviä täyteaineita, jotka ovat laajoin tutkimuksin todistettu turvallisiksi. Lisäksi Belotero® Balance on saanut FDA-hyväksynnän (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto). Saadakseen FDA-hyväksynnän sitä on tutkittu laajasti mahdollisten sivuvaikutusten selvittämiseksi ja sen turvallisuus on todistettu kliinisin tutkmuksin.

Belotero® -tuoteperheen avulla saat nopeasti kestävät, luonnollisen näköiset tulokset.

Optimaalista kiinteyttä

Belotero® tuotteiden avulla Sinua hoitava lääkäri kohottaa ja muotoilee kasvojesi linjoja hienovaraisesti. Toisin kuin useiden muiden täyteaineiden kohdalla, Belotero® ei tunnu ihosi alla, joten näytät raikkaalta ja itsevarmalta ilman, että kukaan arvaa salaisuuttasi.

belotero_1_0_3