Header_4_Desktop

Mikä on
Belotero®?

Beloteron® salaisuus …

Belotero® -valikoima on luonnollinen valintasi, kun haluat häivyttää kasvojesi juonteita, palauttaa kasvojen volyymia ja kosteuttaa ihoa.

Belotero® -täyteaineet sisältävät hyaluronihappoa, jota on ihossa luonnostaankin. Hyaluronihapon luontainen kyky sitoa vettä tekee Belotero® -tuotteista täydellisen vaihtoehdon ihon pehmeyden ja täyteläisyyden ylläpitämiseksi.

Belotero® -tuoteperheen monipuoliset mahdollisuudet

Ratkaisu ihosi tarpeisiin

Hyaluronihappoa sisältävillä Belotero® -tuotteilla voidaan vaikuttaa kaikkiin keskeisiin ikääntymisen aiheuttamiin ihomuutoksiin.

 

Hoidon aikana lääkärisi antaa sinulle ihonsisäsiä Belotero® -pistoksia hoidettaville kasvjojen alueille käyttäen hyvin ohutta injektioneulaa.

 

Beloteron® ilmettä virkistävät tulokset ovat näkyvissä välittömästi hoidon jälkeen!

 • BELOTERO® HYDRO
  Belotero® Hydro palauttaa ihosi kosteuden ja virkistää samalla kasvojesi ilmeen. Sopii myös dekoltéelle, ja kämmenselä iholle.
 • BELOTERO® SOFT, BALANCE AND INTENSE
  Belotero® Soft, Balance ja Intense sulautuvat saumattomasti ihoon, pehmentäen ryppyjä ja juonteita ja tuoden ihoon lisää volyymia:
  Belotero® Soft: Silmänympärysrypyt, ylähuulen juonteet
  Belotero® Balance: Nenän ja suun alueen rypyt, volyymin lisääminen huuliin
  Belotero® Intense: Kohottaa ja kiinteyttää, täyttää syvemmätkin rypyt ja juonteet, lisää volyymia huuliin.
 • BELOTERO® VOLUME
  Palauttaa kasvojen volyymin ja muotoilee piirteitä, esim. posket, poskipäät, leuka ja ohimot
belotero-product_range
Merz_01_329_funny_v03

Kauniit huulet

Ovatko huulesi ohentuneet iän myötä? Belotero® Balancen ja Intensen avulla palautat huulten pehmeyden ja täyteläisyyden luonnollisen kauniisti.

Belotero® -tuotteet sopivat myös vahvistamaan huulten rajaa, jotta huulipuna pysyisi jatkossakin huulilla, eikä leviäisi ympäröivälle iholle. Amorinkaarta muotoilemalla huulista saadaan jälleen ryhdikkäät ja houkuttelevat .