belotero_sinunpaatos_1024x482

Mitä on
odotettavissa?

Luonnolliset ja pitkäkestoiset tulokset

Ikääntymisen myötä iho menettää väistämättä nuorekkuuttaan, kun kehon luontaiset kosteuttajat (kuten hyaluronihappo)  menettävät tehooan.

Ikääntymisen merkkejä voidaan kuitenkin vähentää korvaamalla ihon menetettyä volyymia hyaluronihappoa sisältävillä tuotteilla, kuten Belotero®.  Belotero® -tuotteiden salaisuus on niiden kyky mukautua kunkin potilaan yksilöllisiin tarpeisiin ja saada aikaan luonnollinen lopputulos.  Tuote imeytyy heti pistoksen jälkeen tasaisesti ihoosi vahvistaen kasvojen linjoja.  Lisäksi Belotero® -tuotteet kosteuttavat ihoa ja saavat sen näyttäämään kuulaan raikkaalta.  Ja mikä parasta, Beloteron® vaikutukset kestävät pitkään: tuotteesta riippuen jopa 9-12 kuukautta.*

Hoidon aikana ja sen jälkeen

Kuten muutkin täyteainehoidot, Belotero® -täyteainehoito kestää noin 30 minuuttia. Jotta hoitokokemus olisi mahdollisimman miellyttävä, lähes kaikkia Belotero® -tuotteita on saatavana myös lidokaiinia sisältävänä versiona.

 

Belotero® -tuotteet ovat hypoallergeenisiä täyteaineita eikä allergiatesti yleensä ole tarpeen ennen hoitoa**. Tulokset ovat nähtävissä välittömästi, ja päivittäsiin toimiin voi useimmiten palata heti hoidon jälkeen.

 

Katso ennen & jälkeen -kuvia

Merz_01_328_lively_v02

Hoidon kulku

  • Lääkäri puhdistaa hoidettavan alueen ihon huolellisesti.
  • Lääkäri antaa ohjeet, miten olla hoidon aikana, jotta pistokset onnistuvat parhaalla mahdollisella tavalla.
  • Lääkäri ruiskuttaa täyteainetta ihoon ja hieroo pistoskohtaa ympäröivää ihoa, jotta tuote leviää tasaisesti.

Hoidon jälkeen voi ilmetä ohimeneviä sivuvaikutuksia, kuten punoitusta, turvotusta tai lieviä mustelmia. Nämä reaktiot ovat täysin normaaleja ja yleensä melko lieviä. Ne häviävät viikon kuluessa.


* Kesto riippuu monista tekijöistä, kuten hoidon tyypistä, hoidettavasta alueesta, ihotyypistä, elämäntavoista ja iästä.
** Kannattaa aina keskustella lääkärin kanssa mahdollisista hoitoon vaikuttavista terveydellisistä seikoista.