belotero_juuriniinkaunis_1024x482

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kuinka kauan hoito kestää?

Aluksi lääkärisi varmistaa, ettei Sinulla ole lääketieteellisiä esteitä täyteainehoidolle. Noin 30 minuuttia kestävän hoitokerran aikana lääkärisi antaa Sinulle ihonsisäisiä pistoksia hoidettaviin kohtiin.

 

Sattuuko käsittely?

Belotero® -tuotteet on suunniteltu siten, että käsittely olisi mahdollisimman kivuton. Useimpiin Belotero® -täyteaineisiin on lisätty lidokaiinia, joka osaltaan auttaa mahdollisimman miellyttävän hoitokokemuksen saavuttamisessa.

 

Tuntuuko hoidettu alue kovalta tai muuten oudolta?

Belotero® -tuotteet mukautuvat välittömäst ihokudokseen, etkä tunne hoidetulla alueella mitään erikoista. Tämä on erityisen tärkeää esim. huulten aluetta hoidettaessa.

 

Kuinka pitkä on toipumisaika?

Useimmat potilaat palaavat heti hoidon jälkeen töihin tai muiden päivittäisten toimien pariin. Joillakin potilailla saattaa esiintyä turvotusta tai punoitusta hoidetulla alueella, mutta se menee yleensä nopeasti ohi.

 

Kuinka välttyä epätoivotulta lopputulokselta?

Jotta lopputulos olisi luonnollinen, vähemmän on usein enemmän.  On parempi laittaa vähän täyteainetta kerrallaan, ja turvotuksen laskettua ottaa tarvittaessa uusintakäsittely, kuin laittaa heti ensimmäisellä hoitokerralla liikaa täyteainetta. Lääkäri osaa arvioida hoidon tarpeen yksilöllisesti.

 

Huomaanko tulokset heti?

Voit havaita eron hoidetuilla alueilla välittömästi: noin 30 minuutin kuluessa rypyt ja painaumat tasoittuvat, mutta luonnollinen ilmeesi ei kuitenkaan muutu. Koska kyseessä ei ole kirurginen toimenpide, voit palata päivittäisten toimiesi pariin heti hoidon jälkeen.

 

Kuinka kauan Beloteron® vaikutukset kestävät?

Belotero® -hoitojen vaikutukset säilyvät kasvoillasi pitkään, yleensä noin 9-12 kuukautta. Hoitotulokset ovat kuitenkin aina yksilöllisiä. Tulosten pysyvyyteen vaikuttavat mm. hoidon tyyppi ja hoidettava alue, ihotyyppi, ihon kunto, elämäntavat ja ikä. Lääkärisi saattaa antaa Sinulle seurantakäynnillä täydentäviä pistoksia, jos katsoo sen lopputuloksen kannalta tarpeelliseksi.

 

Mitä sivuvaikutuksia Belotero® -tuotteilla voi olla?

Belotero® -tuotteet pohjautuvat hyaluronihappoon, jota on kehossa luonnostaan. Siksi sivuvaikutukset ovat hyvin harvinaisia. Pistoskohtaan saattaa ilmaantua ohimeneviä mustelmia tai turvotusta. Belotero® -tuotteiden ei ole raportoitu aiheuttaneen allergisia reaktioita, eikää niiden käyttämiseksi tarvita erillistä allergiatestiä.  Mainitse aina Sinua hoitavalle lääkärille mahdollisista allergioistasi. Lisäksi, jos jotain sivuvaikutuksia kuitenkin ilmenee, kerro niistä heti Sinua hoitaneelle lääkärille.