belotero_juuriniinkaunis_1024x482

muita
hoitomahdollisuuksia

Merz Aesthetics haluaa auttaa nuorekkaan ja terveen ulkonäön säilyttämisessä, ja tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita ihon kosteuttamiseen, kiinteyttämiseen, muotoiluun, ryppyjen häivyttämiseen ja täytetäläisyyden lisäämiseen.  Tuotteet sopivat käytettäväksi joko yksittäin tai yhdistelmähoitona. Sinua hoitava lääkäri neuvoo juuri Sinun yksilöllisiin tarpeisiisi parhaiten sopivan hoitokokonaisuuden.

Radiesse®

Radiesse® on ruiskutettava täyteaine, joka lisää väliaikaisesti volyymia kasvoille silottaen ryppyjä ja juonteita sekä kohottaen ja kiinteyttäen ihoa välittömästi.

Radiessen® sisältämät kalsiummikropartikkelit ja geeli kohottavat piirteitä heti. Lisäksi Radiesse® muodostaa ihon alle ainutlaatuisen tukirakenteen, joka edistää elimistön omaa kollageenin muodostusta. Prosessi jatkuu useiden kuukausien ajan, joten hoidon vaikutukset säilyvät pitkään.

 

radiesse
ultherapy

Ultherapy®

Ultherapy on hellävarainen vaihtoehto, kun haluat ihollesi kohotusta ja  kiinteytystä ilman kirurgiaa. Kun iho ikääntyy, sitä tukevat kollageenisäikeet kuluvat. Ultherapyn ultraäänienergia yltää syvälle ihoon ja käynnistää kehon oman luonnollisen korjausmekanismin.  Ajan myötä tuloksena on uuden, terveen ja vahvan kollageenin muodostuminen ja silminnähtävät muutokset ihossa.