belotero_huulet_1024x482

Uutta eloa
huulille

Huulia ympäröiviä pystyjuonteita voi olla vaikea häivyttää meikillä, ja usein ne vieläpä korostuvat, jos huulipuna pääsee leviämään juonteita myöden. Belotero® Balance ja Intense sopivat erinomaisesti huulten täyttämiseen. Ne lisäävät huuliin muotoa, rakennetta ja volyymia. Huulten alueen täyteainehoidoissa vähemmän on enemmän,  jotta lopputulos on kauniin luonnollinen.

 

Täyteainepistoksia voidaan antaa vaiheittain useammilla käyntikerroilla, kunnes saavutetaan haluttu lopputulos. Tuote sulautuu ihon luonnolliseen rakenteeseen antaen iholle pehmeän luonnolliset tulokset, jotka ovat pitkäkestoisia, mutta eivät pysyviä. Uutta täyteläisyyttä huulillesi –ja näytät luonnollisen nuorekkaalta!

 

 

Ihanat huulet – luonnolliset ja tasaiset

Hyaluronihappoa sisältävä täyteainehoito lisää pehmeästi muotoa ohuille huulille ja muotoilee huulia.

 

Belotero® -tuotteet ovat hyaluronihappoa sisältäviä täyteaineita, jotka sulautuvat ihoon niin pehmeästi, ettet pysty tuntemaan eroa -mutta näet sen kyllä!

Lisää mukavuutta

Lähes kaikki Belotero® -tuotteet sisältävät lidokaiinia (paikallispuudute), joka tekee hoidosta miellyttävämmän, erityisesti herkimmillä ihoalueilla.
Olemme sitoutuneet laatuun ja turvallisuuteen. Hyaluronihappoa sisältävät täyteaineemme tuovat luonnolliset ja pitkäkestoiset tulokset mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Merz_01_328_lively_v02