belotero_niinkauniskuinpaatan_1024x482

Kuinka
Belotero®  toimii?

Ihmiskehossa hyaluronihappo täyttää solujen väliset tilat ja suojaa niitä.  Hyaluronihappoa pidetäänkin luonnon omana kosteuttajana, ja sillä on kehossa lukuisia tehtäviä. Se esimerkiksi auttaa ylläpitämään nivelten joustavuutta ja kosteuttaa sidekudosta. Hyaluronihappo voi sitoa itseensä jopa 1 000 kertaa oman painonsa verran vettä, ylläpitäen näin ihon pehmeyttä ja täyteläisyyttä.

 

Ikääntymisen myötä kehon hyaluronihapon tuotanto vähenee hiljalleen. Ihosta tulee kuivempi, ja sen kyky ylläpitää kosteutta ja elastisuutta vähenee.  Onneksi  ikääntymisen merkkejä voidaan nykyään vähentää tehokkaasti korvaamalla hävinnyttä hyaluronihappoa.

Välittömät tulokset

Belotero® -hoidossa täyteainetta pistetään hoidettaville ihoalueille hyvin ohuella neulalla. Täyteaine toimii kuin tyyny, tukien kasvojen rakenetta ja kudosta, joiden volyymi ja joustavuus ovat vähentyneet.

Belotero® täyttää ihoa välittömästi ja pehmentää kasvojen juonteita ja ryppyjä.  Belotero® -tuotteet sulautuvat helposti ihoon, eivätkä vaikuta kasvojen luonnollisiin ilmeisiin.
Belotero® -tuotteet myös kosteuttavat ihon pintaa saaden sen näyttäämään raikkaalta ja täyteläiseltä.

Lähes kaikkiin Belotero® -tuoteperheen tuotteisiin on lisätty lidokaiinia, jotta hoitokokemus olisi mahdollisimman miellyttävä. Tavoitteena on turvalliset, luonnolliset ja pitkäkestoiset tulokset mahdollisimman lyhyessa ajassa.

belotero_1_2_1
belotero_1_2_2